2K geeft Borderlands: The Handsome Collection opnieuw uit, nu met op afstand bestuurbare Claptrap


In maart van dit jaar verscheen Borderlands: The Handsome Collection en Roel beloonde die collectie toen met een zeer verdienstelijk cijfer. Enigszins verrassend heeft uitgever 2K nu aangekondigd dat de Borderlands: The Handsome Collection ‘opnieuw’ uitgebracht gaat worden waarbij de inhoud min of meer gelijk is aan de versie die eerder dit jaar werd uitgebracht.

Er is echter wel een wezenlijk verschil en dat is dat je er nu een op afstand bestuurbare ‘Claptrap’ bij krijgt, deze uitgave zal dan ook voluit ‘Borderlands: The Handsome Collection Gentleman Claptrap-in-a-Box Edition’ gaan heten. Claptrap, een figuur uit de game, zul je op afstand kunnen besturen met je controller of via een applicatie op je smartphone. Deze mobiele Claptrap bevat ook nog een toffe feature, hij bevat namelijk een microfoon en een camera waarmee je video’s kan maken die je vervolgens weer naar je telefoon kan sturen.

Op dit moment is het helaas nog niet bekend of Borderlands: The Handsome Collection Gentleman Claptrap-in-a-Box Edition ook daadwerkelijk in de Europese winkelrekken zal komen te liggen. Evenmin is nog bekend wat het prijskaartje zal zijn wat aan deze uitgave hangt. Zodra we hier meer over horen laten we het hier natuurlijk weten, hieronder kan je in ieder geval een foto bekijken met de inhoud van de ‘Borderlands: The Handsome Collection Gentleman Claptrap-in-a-Box Edition’.

Boxshot Borderlands: The Handsome Collection

Borderlands: The Handsome Collection

Releasedatum:
27-03-2015
Genre:
Shooter
Uitgever:
2K Games
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    555 XP
  Crazygohan's avatar

  Dit is een flinke bak mosterd na de maaltijd, heb alle delen gespeeld ben groot fan van de serie, maar om nu hiermee te komen slaat nergens op de game was al een re make van de ps3 en nu komt ie weer opnieuw uit met een bestuurbare claptrap die wel leuk is maar niet eens de “echte” clattap deze snor claptrap wilt tog niemand…

 2. Anoniem -   
  82.75.123..xxx's avatar

  ik kan het mis hebben maar ik las ergens dat die 380 euro zou gaan kosten

 3. crew Redacteur -    2302 XP
  Sensu's avatar

  Ouch, zal wel een duur grapje worden. Maar ik ga niet zo lang na de release deze nogmaals halen. Vind de originele games + de Handsome Collection wel genoeg. Was wellicht anders geweest als dit tijdens de eerste release van de Handsome Collection was geweest.

Borderlands: Game of the Year Edition is dit hele weekend gratis te spelen
Borderlands 2 is meer dan 22 miljoen keer verscheept
Ultra HD Texture Pack aangekondigd voor Borderlands: The Handsome Collection op de PS4 Pro
PlayStation Store deal van de week geeft korting op Borderlands: The Handsome Collection