Als er ondertussen iets duidelijk is, dan is het wel dat EA haar shooter Battlefield 4 tot op heden prima blijft ondersteunen. Zo hebben we in de voorbije maanden al een paar keer gratis DLC voor de game mogen ontvangen en de volgende gratis uitbreiding dient zich alweer aan. EA heeft nu namelijk de ‘Legacy Operations’ uitbreiding aangekondigd voor Battlefield 4.

Na ‘Night Operations’ en ‘Community Operations’ is dit de derde gratis uitbreiding in korte tijd die er zal gaan verschijnen voor deze shooter. Een dergelijke aankondiging gaat natuurlijk niet gepaard zonder een trailer en hierboven kan je dan ook alvast de eerste gameplay beelden bekijken. Legacy Operations zal tevens een voor de fans van Battlefield 2 favoriete map bevatten, genaamd ‘Dragon Valley’.

Dit is qua opzet een grootschalige map waarop je onder andere weer volledig los kan gaan met verschillende voertuigen. Vanwege de grootte van de map heeft DICE LA aangegeven dat ‘Dragon Valley’ alleen beschikbaar zal komen voor spelers met een PlayStation 4 of Xbox One. Helaas kunnen we je nog geen informatie geven over een exacte releasedatum, wel kun je hieronder nog drie screenshots bekijken die tevens zijn vrijgegeven.