Valkyria: Azure Revolution aangekondigd en Valkyria Chronicles krijgt een remaster

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_564b1293953b1.jpg

In Japan is er vandaag het nodige enthousiasme over de aankondigingen rondom Valkyria. Laten we beginnen met de PS3-titel Valkyria Chronicles uit 2008, deze krijgt namelijk een remastered editie voor de PlayStation 4.

De game kwam precies een jaar geleden ook al uit op de PC met verbeterde graphics, maar komt nu ook naar de PS4. Deze zal op 10 februari uitgebracht worden en bevat alle downloadbare content en trophies. Op de PS4 zullen er hoge resolutie graphics aanwezig zijn om het tot een ‘next-gen’ ervaring te maken.

Bij de release van Valkyria Chronicles Remastered voor de PS4 zal er ook een demo aanwezig zijn op de disc. Deze demo is voor Valkyria: Azure Revolution, de opvolger van Chronicles. SEGA zal met deze demo feedback vergaren van spelers, zodat ze de uiteindelijke game kunnen verbeteren.

Valkyria: Azure Revolution staat gepland voor een release in de winter van 2016 in Japan. Tussen de release van Chronicles in Japan en Europa zat ongeveer een half jaar, dus mogelijk dat het vervolg in het tweede kwartaal van 2017 ook naar Europa komt.

Famitsu

In de Famitsu, Japans bekendste gamestijdschrift, is er een onthulling van de game geplaatst. Hieronder vind je in het Engels een opsomming van wat er in de Famitsu staat.

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_564b124c32601.jpg

Prologue

With the discovery of the azure crystal Ragnite, the powerful Rush Empire achieved rapid industry development and expanded its territory. Jutland, a small country, is econmically blockaded by the large country, and advocating “independence and freedom from colonial rule,” strikes the empire army’s base.

Characters

 • Amleth – The protagonist. The commanding officer of the Jutland Kingdom’s elite Anti-Valkyria Unit.
 • Ophelia – The heroine. The princess of the Jutland Kingdom.
 • Brynhildr – A Valkyria sided with the Rush Kingdom that stands before the heroes.

System

 • “Gouache” Drawing Engine – Through detail and vivid color, the game is depicted in a painting-esque visual presentation..
 • “LeGION” Battle System – A rela-time battle system with added simulation elements. Details are still unknown, but in the screenshots, you can see party members attacking at the same time.

Staff

 • Developer: Media Vision
 • Character Models: Flight Unit
 • Chief Producer: Youichi Shimosato
 • Producer: Katsura Mikami
 • Director: Takeshi Ozawa
 • Character Design: Hiro Kiyohara, Takayama Toshiaki
Boxshot Valkyria: Azure Revolution

Valkyria: Azure Revolution

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
SEGA
Ontwikkelaar:

6 reacties

 1.    8500 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  OMG dit is fantastisch dit is een musthave.

 2.    3904 XP
  jimke1's avatar

  ik hoor heel veel goeds over deze game maak ken het zelf niet is die echt zooo goed ??? dan wil ik dit wel eens proberen

 3.    8500 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @jimke1: Als je een PS3 hebt liggen echt haal de game 2de hands een prachtig verhaal met een nog mooiere stijl het een soort turnbased game eigenlijk schaken. Ik werd weggeblazen een van de meest ondergewaardeerde PS3 games gewoon magisch.

 4.    247 XP
  snufthebest's avatar

  Masterlijk nieuws dit! Must have here! Heb op de ps3 heel wat speel uurtjes erin zitten! 🙂

 5.    3904 XP
  jimke1's avatar

  Flaming_Kaiser dan moet ik zeker eens 2de hands gaan halen om te proberen

 6.    414 XP
  Milkyray's avatar

  This just made my day!

Veel nieuw beeldmateriaal verschenen van Valkyria: Azure Revolution