In het afgelopen jaar hebben we veel uitbreidingen zien verschijnen voor Driveclub. Nu hebben we per release hier niet een apart bericht aan gewijd, want de PlayStation Store update berichten volstonden in dat geval. Ditmaal wel even een apart nieuwtje en dat is omdat er wat zaken zijn met betrekking tot deze DLC die je moet weten, mits je de game speelt.

Er zijn in totaal vier uitbreidingen verschenen en drie hiervan zijn gratis. Dit valt op te delen in twee onderdelen, namelijk Livery Packs en Tour Packs. Beide Tour Packs zijn gratis te downloaden, maar aangezien het er hier één betreft voor Driveclub zelf en één voor Driveclub Bikes, is de beschikbaarheid afhankelijk van jouw exemplaar.

De Erik Buell Racing Tour Pack is enkel beschikbaar voor bezitters van Driveclub Bikes en de All Stars Tour Pack enkel voor bezitters van Driveclub. Heb je één van deze twee games niet, dan zal je ook geen toegang krijgen tot de bijbehorende DLC.

De Livery Packs zijn vanzelfsprekend bedoeld voor Driveclub en Driveclub Bikes, daar waar de All Stars Livery Pack gratis is dien je €0.75 te betalen voor de Erik Buell Racing Livery Pack.

Om je een idee van de Tour Packs te geven, beiden bevatten ze 6 nieuwe events waarbij je per stuk 3 nieuwe Trophies kunt halen. Tevens krijg je hier nog een livery ontwerp bij en de Erik Buell Racing Tour brengt tevens twee nieuwe motoren.