PS3-Sense.nl is een snelgroeiende site met een erg gezellige community die dagelijks PS3-nieuws aanbiedt en nog veel meer. Ook kun je bij ons terecht voor reviews en previews over allerlei verschillende games. Daarnaast hebben we een vreselijk gezellig forum dat ontzettend populair is.
Het nieuws wordt uiteraard verzorgd door de redacteurs. Op dit moment zijn wij van PS3-Sense.nl op zoek naar nieuwe collega’s. Het zal gaan om de functie van redacteur. Dit betekent dat je je bezig houdt met het posten van nieuws, previews, reviews en specials.

Mocht je nu bij jezelf denken, dat is wat voor mij, dan raden we je aan te solliciteren want niet geschoten is altijd mis. Mocht je interesse hebben om te solliciteren dan kan je een mailtje sturen naar [email protected] of via het contactformulier.

Maar hoe gaat het nou in zijn werk? Als je gesolliciteerd hebt dan zullen we je mail doorlezen en dan ga je, mits je ons aanspreekt, op een proefperiode. Dit betekent dat je nieuws mag posten voor de lezers maar dat je het niet gelijk mag publiceren. Je nieuws moet dan nagekeken worden door een andere redacteur in functie. Wanneer je berichten bijna foutloos kan typen, dan wordt je een volwaardig PS3-Sense redacteur.

Beschikbare Functie(s)
Redacteur – Een redacteur op PS3-Sense houdt zich bezig met het schrijven van nieuws, reviews, previews en specials. Als redacteur verwachten we van je dat je al deze taken op je kan nemen en hier ook voldoende tijd voor hebt.