Het Australische House House heeft via het PlayStation Blog aandacht gevraagd voor hun nieuwste game genaamd Push Me Pull You. Ja, deze titel is inderdaad al best wel vreemd. Het wordt echter nog vreemder, want deze sportgame laat je namelijk spelen met twee aan elkaar gegroeide personen, ook dat heb je inderdaad niet verkeerd gelezen.

Misschien kennen sommigen van jullie nog wel de knotsgekke serie CatDog, wat vertoond werd op Cartoon Network. Zo ongeveer zien de personages uit deze game eruit en dat alles in een flatdesign jasje. De game is, zoals je ook zou verwachten, bedoeld om in coöp te spelen. Je zit echt aan de ander vast als het ware.

Push Me Pull You geeft je de mogelijkheid om je eigen personage(s) te creëren en biedt naast het competitieve gedeelte ook meerdere modi aan. Zo kun je een zeer geestige sumo-achtige modus spelen en heb je ook een free-roam mogelijkheid.

Het moet wel één van de gekste games van 2016 worden, maar we zijn ontzettend benieuwd. Wanneer in 2016 de game uitkomt is nog niet duidelijk, hierboven alvast een teaser trailer!