Op 14 april 2008 zag PS3-Sense.nl voor het eerst het levenslicht en nu, twee jaar later, zijn we nog steeds lekker bezig. Dat vraag om een feestje. Om ons geluk met jullie te delen gaan we ook vandaag weer dingen weggeven, en niet zomaar iets. Dankzij Sony Computer Entertainment Benelux maak jij namelijk kans op 1 van de 5 White Knight Chronicles figurines! Het mooiste is nog wel dat je hier bijna niets voor hoeft te doen. Je moet alleen even antwoord geven op de onderstaande vraag, welke je terug kunt vinden in onze review:

Hoe heet de developer van White Knight Chronicles?

A Level-1
B Level-5
C Square Enix
D Fainaru Fantajii

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag Sony’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Sony Computer Entertainment Benelux zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 mei zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony Computer Entertainment Benelux.