Prijsvraag: PS3-Sense is jarig! Win 1 van de 5 White Knight Chronicles figurines! [afgelopen]

Op 14 april 2008 zag PS3-Sense.nl voor het eerst het levenslicht en nu, twee jaar later, zijn we nog steeds lekker bezig. Dat vraag om een feestje. Om ons geluk met jullie te delen gaan we ook vandaag weer dingen weggeven, en niet zomaar iets. Dankzij Sony Computer Entertainment Benelux maak jij namelijk kans op 1 van de 5 White Knight Chronicles figurines! Het mooiste is nog wel dat je hier bijna niets voor hoeft te doen. Je moet alleen even antwoord geven op de onderstaande vraag, welke je terug kunt vinden in onze review:

Hoe heet de developer van White Knight Chronicles?

A Level-1
B Level-5
C Square Enix
D Fainaru Fantajii

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag Sony’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Sony Computer Entertainment Benelux zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 mei zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony Computer Entertainment Benelux.

9 reacties

 1.    335 XP
  ss2pascal's avatar

  Weer een coole prijsvraag. Heb ook weer aan deze meegedaan.

 2.    118 XP
  Marvin's avatar

  Ingevuld, Bedankt voor deze mooie prijsvraag!

 3.    580 XP
  GVeyron's avatar

  Wauw das wel een heel mooi tafelkleed

 4.    542 XP
  niels's avatar

  top prijsvragen! 😀 keep ‘m coming! 😀

 5.    564 XP
  Rox92's avatar

  Kijk dit is een prijsvraag waar ik graag aan mee doe 😀

  Edit: Moet je eigenlijk ook je adres naam + ps3sense naam vermelden??

 6.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Succes iedereen 🙂

 7.    1951 XP
  elazzja's avatar

  @Rox92: Ik denk dat als je wint dat je een mailtje krijgt ofz en dat je dan je gegevens opstuurt. Maar ik heb nog nooit iets gewonnen dus ik weet niet hoe dat gaat.

 8.    195 XP
  gathuv's avatar

  @Rox92:

  Gewoon een mailtje sturen met het e-mail adres dat je hebt gebruikt voor registratie.
  Als je iets hebt gewonnen wordt er naar je adres gevraagd waar de prijs naar opgestuurd moet worden.
  Zo ging het bij mij iig.

 9.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Jammer dat het een figurine is 🙁