We hebben aardig wat mooie prijsvragen ter ere van onze 2e verjaardag. Namco Bandai kon natuurlijk niet achter blijven en die stellen dan ook heel wat coole games en goodies beschikbaar voor jullie. Je kunt namelijk een groot Namco Bandai Games pakket winnen met daarin vier games! Dit pakket bevat de titels Tekken 6, DBZ Raging Blast, WET en natuurlijk ook de gloednieuwe game Dead to Rights: Retribution. Naast dit vette pakket geven we ook nog eens 5x de game Dead to Rights: Retribution weg samen met een cool bijpassend T-Shirt voor tijdens het gamen. Zeker de moeite waard om even mee te doen!

Prijzen:

1x Pakket met daarin Tekken 6, DBZ Raging Blast, WET en Dead to Rights: Retribution
5x Dead to Rights: Retribution plus bijpassend t-shirt

Zoals je gewend bent hoef je hier maar één ding voor te doen: het goede antwoord geven op de onderstaande vraag, welke natuurlijk terug te vinden is in onze review:

In welke maand werd Tekken 6, in Europa, uitgebracht?

A Januari
B April
C Oktober
D December

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘prijsvra[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag Namco Bandai’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Namco Bandai Partners zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 mei zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Namco Bandai Partners.