We blijven maar games en goodies weggeven deze week. Er lijkt maar geen eind te komen aan de lijst met uitgevers die graag mee willen werken aan onze verjaardag prijsvragen week. Alleen games weggeven zou natuurlijk vrij eentonig zijn, dus vandaag doen we het anders. We mogen in samenwerking met MVSP namelijk 3 pakketten weg geven met de Blu-ray titels Johnny Mad Dog, Sorority Row en The Red Baron. Drie films, gratis en voor niets! Ken je de films niet? Bekijk de beelden hieronder dan even!

Prijzen:

3x Blu-ray pakket met Johnny Mad Dog, Sorority Row en The Red Baron

Hoe je deze film pakketten kunt winnen? Door de onderstaande vraag te beantwoorden natuurlijk! Het antwoord vindt je in 1 van de 3 filmpjes hieronder.

Welke Tagline beschrijft de film The Red Baron het beste?

A One warrior ruled the sky
B Sisters for life… and death
C Comedy That Delivers!
D Partners in Crime

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag MVSP’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en MVSP zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 mei zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door MVSP.