EA en Sony hebben ter ere van de Star Wars Battlefront release de handen ineen geslagen om een gelimiteerde PlayStation 4 met DualShock 4 controller uit te brengen. Deze console met controller en game kan je natuurlijk aanschaffen, maar als je al een PlayStation 4 hebt, dan is dat wellicht een beetje overdreven.

Het goede nieuws is dan ook dat EA en Sony besloten hebben de Darth Vader DualShock 4 controller ook los uit te brengen. Deze is nu aan te schaffen in elke gameshop, maar wij hebben nog iets beters voor je. We geven deze controller namelijk hier op PSX-Sense weg.

Wat moet je hiervoor doen? Niet al te veel. Je zult de onderstaande twee vragen moeten beantwoorden.

Vraag 1: Hoe kan je met Darth Vader in Star Wars Battlefront spelen?
Vraag 2: Waarom moet jij deze Darth Vader DualShock 4 controller winnen?

Wees creatief! Volg de onderstaande stappen nauwgezet en stuur je antwoord in. Je kan een week meedoen aan deze prijsvraag, nadien zullen we de winnaar per mail benaderen.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Darth Vader'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Sony PlayStation zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 december 2015. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sony PlayStation.