Breek je botten in de Skate 3 Hall of Meat trailer

Jarenlang was de Tony Hawk franchise een groot succes. Na de komst van Skate heeft de franchise immers afgedaan en ging Skate er met de troon vandoor. Skate was namelijk gewoon beter en zo kunnen we dit jaar aan de slag met alweer een nieuwe Skate.

In Skate 3 zit ook weer de functie “Hall of Meat”. Met deze functie kan je zelf kiezen hoe je valt. Als je een valpartij maakt krijg je daar punten voor. Je kan ook bij je valpartij zien wat er in je lichaam breekt. In Skate 3 kan je speciale moves uitvoeren bij het vallen en ook stribbelen als je op de grond ligt. Zo raak je verder voorruit en verdien je meer punten. Tevens zijn er “Hall of Meat” challenges die je alleen kan doen of samen met iemand in de co-op modus. Skate 3 ligt vanaf 14 mei in de schappen. Bekijk hieronder de trailer.

8 reacties

 1.    208 XP
  adin's avatar

  jeetje doe het dan goed koop liefer pain ben blij dat ik geen skate games meer leuk vind wat vinden jullie ?

 2.    12 XP
  TTT's avatar

  past helemaal niet bij de realistische serieuze game.

 3.    17 XP
  LameDog's avatar

  Wat TTT zegt klopt wel, maar de Skate 2 Hall of Meat is bij ons thuis een van de favoriete offline multiplyer spellen. Is gewoon lachen om met vrienden zo hard mogelijk te crashen 😀

 4.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Haahha, best grappig.

 5.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  Noem je dit een skate game ???

  je kan het beter Jackass noemen!

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Beetje flauw dit. Heeft weinig met de game te maken

 7.    131 XP
  bnk90's avatar

  skate gaat echt achteruit

 8.    18 XP
  jaygod's avatar

  Dit is gewoon een soort van ”mode” wat je kan gaan doen, net zoals met COD5 Nazi Zombies. Download maar de demo, kun je zien dat het echt een vette game is!