Europese datum van Demon’s Souls bekend gemaakt met speciale editie

Demon’s Souls, een JRPG, is al erg lang beschikbaar in Japan en in de Verenigde Staten. Maar in Europa was de game nog niet beschikbaar. Daarom werd de game ook erg veel geïmporteerd.

Eindelijk heeft uitgever Namco Bandai een Europese datum vrijgegeven. De game zal vanaf 25 juni verkrijgbaar zijn. Om de launch te vieren van de game komt Namco Bandai met een speciale editie van deze game.

De zogenaamde Black Phantom Editie. Deze zal een strategy guide, de sountrack van de game en een artbook bevatten. Je kunt de special edition hieronder bekijken. Hoeveel deze editie zal gaan kosten is nog niet bekend.

6 reacties

 1.    354 XP
  Solit_J's avatar

  ja hoor die heb ik al 8 maanden in huis -_-” nu komt hij in een naar nl 😛 ik heb de game uitgespeelt hij is moeilijk en echt niet voor de door-snee gamer gewoon frusterent

 2.    174 XP
  Tom's avatar

  Hehe, over twee maanden pas, dat heeft geduurd. Dan vind ik het wel erg aardig van Namco dat ze ons dan een speciale editie geven, dat stilt de pijn toch een beetje. 😛

 3.    121 XP
  Qim0's avatar

  Heb de Aziatische versie, toen was er net bekend gemaakt dat de game niet uitgegeven ging worden buiten Azië omdat er geen uitgever was die dat wilde doen…
  De Japse ontwikkelaar, ik geloof From Software, zei het zelf niet te gaan doen omdat het eigenlijk om een kleinschalig project ging met zo’n 75.000stuks verwachte verkopen. Toen het er meer als 250.000 waren raakten andere ontwikkelaars geïnteresseerd.. eerst Atlus voor US en nu Namco Bandai voor EU.

  Toen de US release alsnog kwam (had toen mijn game al 3 maandjes binnen), kwam er ook een leesbare (engelstalige) Strategy Guide…. deze was enkel gebundeld met de US special edition. Nergens los verkrijgbaar..
  Bij de EU release flikken ze hetzelfde… alleen gebundeld.

  Wie o wie heeft zijn Strategy Guide niet meer nodig en wil hem verkopen?? Let me know! PM’etje is zeer welkom!

  Mijn excuses dat ik me hierboven even liet gaan ;p heb de game al vanaf februari 2009 en vindt hem nog steeds errug vet!! HALEN DUS… alle mensen die ‘m halen en het niets aan vinden kunnen aan mij in ieder geval de strategy guide kwijt ;p

 4.    113 XP
  micordegrood's avatar

  haha vet! heb um al even in mijn bezit gehad. Helaas doorverkocht omdat ik simpel weg 200 euro geboden kreeg op mijn lemited edition. Maar reden genoeg om hem weer aan te schaffen!

 5.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vet, mssn toch kopen, heb nog geen rpg voor de ps3 en het zag er erg vet uit 😀

 6.    36 XP
  Eswift's avatar

  Schijnt een enorm moeilijk spel te zijn. Toch maar eens proberen dan.