http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5665842380b9d.jpg

Begin dit jaar hebben we kunnen genieten van Battlefield: Hardline, maar veel spelers blijven toch ‘zweren’ bij Battlefield 4. Deze game heeft zoveel patches en content mogen ontvangen dat dit nog steeds één van de betere shooters op de PlayStation 4 is. Mocht je Battlefield 4 al een tijdje niet gespeeld hebben en gameplay beelden tegenkomen op YouTube, dan is de kans groot dat er een enorme drang naar boven kruipt om de game weer even in je console te doen.

Battlefield 4 kwam uit in 2013 en is dus alweer een flinke tijd verkrijgbaar, het begint dus nu toch wel weer te kriebelen wat EA ons gaat laten zien op de E3 van volgend jaar. Als we de geruchten mogen geloven, zou dit Battlefield 5 zijn die zich moet gaan afspelen in Japan. De game staat zelfs al op IMDB onder de noemer ‘Battlefield 5: Armageddon’ en staat gepland voor een release in 2016. In de beschrijving op IMDB lezen we dat de game gaat over een soldaat uit een kleine stad die zich bevindt in een strijd voor Japan. Hij zal moeten vechten om thuis te komen bij zijn familie en vrienden, aldus IMDB.

Als we de cast van de game bekijken zijn er al een hele hoop aan toegevoegd die werken aan de game. Uiteraard is een IMDB-pagina verre van officieel, maar opmerkelijk is het in ieder geval wel.

This game is about a small town soldier who is in battle for Japan. He must fight to get home to his family and friends.