Er komt werkelijk waar maar geen einde aan onze prijsvragen week. Nog even en we hadden het onze ‘Verjaardags Prijsvragen Maand’ moeten noemen. Ditmaal kunnen we jullie verwennen met twee hele vette pakketten die wij hebben gekregen van Activision. In dit pakket vindt je een aantal games, namelijk: Marvel Ultimate Alliance 2, Bakugan Battle Brawlers, Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues en de titel How To Train Your Dragon. Waarom lees je deze tekst nog? Je moet snel de simpele onderstaande vraag lezen en beantwoorden om kans te maken op één van deze twee coole pakketten!

Prijzen:
2x Super Activision Pakket met:
Marvel Ultimate Alliance 2
Bakugan Battle Brawlers
Lego Indiana Jones 2: The Adventure Continues
How to Train Your Dragon

Hoe heten de speelbare personages in How To Train Your Dragon?

A Marucho & Shun
B Harry & Sally
C Hiccup & Astrid
D Kratos & Sackboy

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag Activision’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Activision zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 mei zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Activision.