God of War 3 kende oorspronkelijk nog meer boss fights

Dat God of War 3 een dijk van een game is valt niet te ontkennen, torenhoge scores en als je de game gespeeld hebt kun je hier alleen maar mee instemmen. Echter blijkt nu dat de game in terwijl het nog in Alpha fase zat nog enkele gevechten meer rijker was. En als we zo lezen welke dat zijn, is het eigenlijk erg zonde dat ze in het uiteindelijke spel ontbreken.

Ten eerste missen we een schepsel genaamd Argus. Dit was een boss met letterlijk honderden ogen en hij was speciaal ontworpen om te verslaan met het hoofd van Helios. Je zou hem dan moeten verblinden zodat hij in een soort blinde woedeaanval terecht kwam, waarna je hem kon aanvallen. Hij zou verschijnen bij een van de geheime kamers die zichtbaar worden met het gebruik van het hoofd van Helios.

Ten tweede missen we nog een naar schijnt gigantische cycloop. Deze zou je aanvallen wanneer je op een lift stond, en dat zou een mini-game openen waarin je jezelf moest redden van deze aanval. Om hem natuurlijk daarna te verslaan.

Beide monsters hebben de game helaas niet gehaald omdat er volgens de ontwikkelaars dan gesneden zou moeten worden in de kwaliteit en de rest van de content van de game, en ze wilden uiteindelijk alleen maar het beste voor God of War III. We hopen dat er ooit nog een leuk ‘God of War Alpha stage DLC’ pakketje in de PlayStation Store zal verschijnen, al is deze kans natuurlijk erg klein.

7 reacties

 1.    425 XP
  jamez's avatar

  hmm als het voor een redelijk prijsje(eventueel gratis) in de store komt zal ik het vast wel aanschaffen. 🙂

 2.    60 XP
  T*One's avatar

  yeah! me 2

 3.    228 XP
  Obvious's avatar

  Er is info uitgelekt over de nieuwe God of War. Deze karakter komt terug in de moderne tijd. Dit dankzij wetenschappers die op onderzoek uitgaan en dit personage zo ontdekken.

  Natuurlijk is het niet waar, maar zou het niet WREEDDADIG zijn?!? Dan zal hij ckr alle moslimterroristen en andere tuig het hoofd doen afkappen en aan de varkens te vreten geven.

 4.    557 XP
  Tjoe's avatar

  Saai spel sry!

 5.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Wil niet irritant doen, maar dit is al oud nieuws.
  Er zouden oorspronkelijk ook nog meer gevechten inzitten met titaten.

 6.    6677 XP
  Myx's avatar

  Krijg hem deze week binnen, kan niet wachten 😀 !!

 7.    36 XP
  Eswift's avatar

  misschien als DLC?