Een originele intro is na zoveel prijsvragen amper meer te schrijven, maar wat we wel even willen zeggen is dat we zeker nog niet klaar zijn. We kunnen de uitgever Rockstar Games natuurlijk niet vergeten. Rockstar, voornamelijk bekend van de GTA franchise, komt binnenkort met de western sandbox game Red Dead Redemption. Om deze nieuwe IP alvast wat aandacht te geven mogen wij 3 hele vette pakketten weggeven met daarin:

  • Red Dead Redemption, samen met een aantal goodies zoals een t-shirt en stickers!

Wat je moet doen om 1 van deze pakketten te winnen? Je hoeft alleen antwoord te geven op de volgende vraag:

Op welke game is Red Dead Redemption een vervolg?

A Red Dead Reanimation
B Red Dead Shotgun
C Blue Dead Redemption
D Red Dead Revolver

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag Rockstar’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Rockstar Games zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 mei zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Rockstar Games.