http://playsense.nl/images/file/img_5669a31d613b0.jpg

Rockstar is lekker bezig met GTA Online en brengt de ene update na de andere uit. Volgende week kun je weer een grote update verwachten, namelijk de ‘Executives & Other Criminals update’. Deze update is door Rockstar ook weer voorzien van een hele vette trailer vol sfeerbeelden met de nieuwe content, deze kun je hieronder bekijken.

Met deze update is het mogelijk om je eigen criminele organisatie op te zetten om zo een luxeleven te kunnen leiden in Los Santos. Met deze update krijg je toegang tot nieuwe appartementen die je geheel naar eigen smaak in kunt richten, alsook paalwoningen in Vinewood Hills. Kies je eigen keuken, stereotoren, bankstel en meer om zo een smaakvolle inrichting te creëren. Wil je het helemaal bont maken? Dan kun je een Super Yacht aanschaffen inclusief personeel.

Wanneer je jouw eigen criminele organisatie runt in de game word je VIP en krijg je toegang tot nieuwe coöp jobs, uitdagingen en speciale vaardigheden in Freemode. Ook zul je de macht hebben om andere spelers in te huren als bodyguard en doen ze dit niet goed? Dan kun je ze zo weer ontslaan. De bodyguards die je inhuurt krijgen een salaris, stat boosts, GTA$ en RP, voor spelers dus erg interessant.

De update brengt verder een hoop content met zich mee die je kunt gebruiken wanneer je het tegen elkaar opneemt in Freemode. Je krijgt toegang tot gloednieuwe missies die gebruik maken van nieuwe voertuigen, zoals de Turreted Limo en het raketafweersysteem van de Super Yacht. In de Super Yacht is ook een suite te vinden met upgrades voor je voertuig, zoals de nieuwe SuperVolito Carbon helikopter en een eigen waterscooter.

Freemode events zijn dynamisch en passen zichzelf aan wanneer er gespeeld wordt tussen criminele organisaties. Dit maakt nieuwe varianten mogelijk op Moving Target, King of the Hill en meer modi. De nieuwe Extraction Adversary Mode zorgt ervoor dat je jouw bodyguard-teams de opdracht geeft om een executive te zoeken en veilig te stellen voordat de tegenstander deze vermoord.

Al met al dus veel nieuwe content, wapens, voertuigen, appartementen en een Yacht, genoeg dus om je deze winter zoet te houden. De update is vanaf 15 december beschikbaar, geheel gratis, op de PS4, Xbox One en PC.