Team van MGS4 werkt nu aan Metal Gear Solid: Rising

Het is alweer een flinke tijd geleden sinds Metal Gear Solid: Rising werd aangekondigd. Sinds de teaser site is er weinig tot niks nieuws naar buiten gekomen over deze titel. Dit kwam mede doordat het team van MGS4 niet mee werkte aan de game, maar er een ander team aan Rising werkte. Het team van MGS4 was namelijk hard aan het werk aan de PSP titel Metal Gear Solid: Peace Walker. De release van die titel zit er nu aan te komen en daarom vindt er nu een wisseling plaats in het Kojima kamp.

Er worden namelijk veel mensen van het MGS4 team verplaatst van Peace Walker naar Rising. Dit betekent dat de ontwikkeling van Rising nu aanzienlijk sneller moet gaan. Wanneer de game moet uit gaan komen is nog niet bekend, maar dat Metal Gear Solid: Rising zichzelf zal laten zien op de aankomende E3, daar kunnen we wel zeker van zijn.

5 reacties

 1.    354 XP
  Solit_J's avatar

  Yeah i want that 1

  zijn er btw nog mensen die MGO spellen ?

 2.    482 XP
  Flow's avatar

  @Solit_J: Ik heb het wel een hele tijd gespeeld, maar het updaten duurde altijd zo lang bij mij…

 3.    101 XP
  Biefstuk's avatar

  @solit_J ik heb het wel gedaan maar dat online inloggen enzo is heel erg vaag dus ben ik ermee gestopt 😛 ik kon trouwens ook niet met vrienden online omdat iedereen n verschillende lijst had :S

 4.    5884 XP
  7th-son's avatar

  Dit geeft me wel wat meer vertrouwen in de game om eerlijk te zijn.
  MGS4 is geweldig en ik hoop dat ze hier geen fout gaan maken met het feit dat je (tot nu toe) niet met Solid Snake kunt spelen, of Big Boss.

  MGO eigenlijk nooit gespeeld
  Ik speel daarentegen wel metal gear sinds dag 1, dus 1987 ongeveer haha

 5.    36 XP
  Eswift's avatar

  Dan kan MGS Rising niet tegenvallen