Het is inmiddels officieel een prijzenweek, aangezien dit onze 7e en helaas ook onze laatste prijsvraag is. Vandaag kunnen wij in samenwerking met Sega nog een aantal games weggeven. We mogen namelijk 5x de game Resonance of Fate weggeven. Een strategische RPG die zeker niet mag ontbreken in de collectie van een elke RPG gamer.

Zoals gebruikelijk hoef je alleen antwoord te geven op de onderstaande vraag, welke je kunt vinden in onze review:

Waarmee speel je delen van de wereldkaart vrij in Resonance of Fate?

A Resonance points
B Magic Energy
C Energy Hexes
D Energy Spells

Om je antwoord in te sturen zend je een mail naar het volgende e-mail adres ‘[email protected]’, zonder aanhalingstekens. Gebruik als onderwerp voor het mailtje ‘Prijsvraag Sega’. Zo kunnen we makkelijk de e-mails filteren en een winnaar kiezen. Kies je een ander onderwerp dan heb je kans dat je inzending helaas komt te vervallen. Tevens is het van belang dat je e-mailt met hetzelfde mailadres die je hebt gebruikt tijdens je registratie op PS3-Sense.nl. Reacties op dit artikel welke hints, tips of andere directe aanwijzingen bevatten die te maken hebben met de prijsvraag worden verwijderd. Om mee te doen aan de prijsvraag moet je een PS3-Sense account hebben, heb je deze nog niet? Dan kan je die hier aanmaken. De prijsvraag loopt tot en met 30 april 2010.

Over de uitslag van de prijsvraag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaars krijgen per email bericht. De prijsvraag is toegankelijk voor alle bezoekers in de Benelux. Je mag echter maar één keer meedoen vanaf 1 IP en mailadres, overige inzendingen worden niet meegeteld, je eerste inzending zal meetellen. Medewerkers van PS3-Sense en Sega zijn uitgesloten van deelname. Inzendingen op en na 1 mei zullen helaas komen te vervallen. PS3-Sense houdt zichzelf het recht voor een prijsvraag voortijdig te beëindigen of de prijs te veranderen. Spelfouten voorbehouden. Deze prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Sega.