Release datum Vanquish bekend?

Een tijdje terug had Platinum Games hun nieuwe IP aangekondigd door middel van een prachtige CGI teaser. Het werd al snel duidelijk dat Vanquish een third person shooter zou worden. De aarde wordt aangevallen door een robot-alien ras en het is uiteraard aan jou om met je fancy high tech pak de aarde van deze ondergang te redden.

Vandaag heeft de Franse telg van Amazon weer een site update gedaan en hierbij lekken er altijd leuke nieuwtjes uit. Eén van die nieuwtjes is dit keer dat er een release datum bij Vanquish is geplaatst namelijk 30 november. Dit zou echter best wel eens een reële datum kunnen zijn aangezien Platinum Games al had aangekondigd dat de game in de winter uit zou komen. Zouden we dan nog dit jaar aan de gang kunnen met deze veel belovende titel?

7 reacties

 1.    23 XP
  Con's avatar

  Het is een veelbelovende game, maar helaas heeft de game geen multiplayer.. Dat is heel erg jammer vind ik zelf. Ik twijfel..

 2.    208 XP
  adin's avatar

  ja ik ben ook zo 😛 bij mij moet er multy in zitten maar het spel moet ook mijn smaak te pakken hebben ik wacht nogsteets op gt5 😛

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dat zou wel vet zijn en vroeg, verwachtte dit spel wel wat later.

 4.    174 XP
  Tom's avatar

  Klinkt inderdaad wel plausibel en deze game heeft het bij mij nog niet slecht gedaan, dus toch maar even naar uitkijken dan 😀

 5.    121 XP
  Qim0's avatar

  ik ben nieuwsgierig, maar mocht resistance 3 ook rond die tijd zal uitkomen moeten er toch keuzes gemaakt worden..

 6.    50 XP
  brood-plank's avatar

  volgns mij word dees echt uber!! Dx

 7.    36 XP
  Eswift's avatar

  teaser trailer zag er fantastisch uit.