We hebben de afgelopen paar maanden ongelofelijk veel goede titels zien uitkomen. Ze zijn op twee handen geen eens meer te tellen. Nu de ophoping van top titels iets begint af te nemen is het tijd om weer verder te kijken naar het derde en vierde kwartaal van 2010. Een titel die dan zeker op zal vallen is het vervolg op het succesvolle Batman: Arkham Asylum. We konden jullie eerder deze week al vertellen dat er met man en macht aan een 2010 release wordt gewerkt, maar komt Arkham Asylum 2 nog wel in 2010?

Volgens een Britse detailhandel niet. Ze hebben namelijk de site CVG verteld dat uitgever Warner Bros. aan het begin van 2011 Arkham Asylum 2 op de markt wil brengen. Volgens hun wilt de uitgever namelijk de periode na de kerst domineren en niet de kerstperiode zelf. We zullen zien wat de toekomst brengt voor deze veelbelovende titel.

We’ve been told that Warner has acted early to avoid releasing the game into a heavily congested pre-Christmas market. It wants to dominate the first quarter of 2011 instead, when it can get maximum retail space and mindshare amongst gamers.