Mensen met een aantal vrienden op het PlayStation Network zullen ongetwijfeld wel eens een keer last van de irritante kettingmails hebben gehad. Mensen die zogenaamd geld krijgen na 25 keer het bericht doorgestuurd te hebben, of een minimum van aantal keer doorsturen dat bereikt moet worden om exclusieve content eerder op de PlayStation 3 te krijgen, of het recente verhaal van de PlayStation Network Code generators. De meeste belachelijke rotzooi werd constant maar doorgestuurd, maar daar komt hopelijk vanaf nu een verandering in.

Bij de service agreement die je hebt geaccepteerd bij het installeren van een Firmware editie staat vanaf nu namelijk het volgende.

You may not take any action that SCEA considers to be disruptive to the normal flow of chat or gameplay, including uploading, posting, streaming, or otherwise transmitting any unsolicited or unauthorized material, including junk mails, spams, excessive mails or chain letters.

Al gaat het hier om Sony Computer Entertainment America, het is natuurlijk vanzelfsprekend dat hetzelfde ook in de agreement voor Europa en de rest van de wereld staat of komt te staan.