Fallout 3

Fallout 3 is een game die erg lang in de winkels ligt. De game werd zelfs uitgeroepen tot game of the year. De game doet het daarom ook niet voor niets nog steeds erg goed. De game wordt ontwikkeld door de bekende ontwikkelaar Bethesda Studios die we allemaal kennen van The Elder Scrolls: Oblivion. Fallout 3 is net zoals Oblivion een RPG. De game speelt zich af in een hele grote open wereld. Omdat deze game een must-have is en een echte aanrader hebben wij hem gevonden voor een zacht prijsje.

? Prijs: €11,45
? Verzendkosten: €1,15
? Link: The Hut
? PayPal: Nee
? Trophies: Ja

UFC 2009: Undisputed – Platinum Edition

UFC 2009: Undisputed is weliswaar al erg lang verkrijgbaar en de release van de 2010 versie is al heel dichtbij. Maar toch kunnen we het niet laten om je dit deel aan te raden. UFC 2009: Undisputed was een verrassend groot succes en deed het erg goed in de verkoopcijfers. Wij hebben hem voor je gevonden voor een redelijk prijsje, het gaat helaas wel om de platinum edition. Mocht je twijfelen om hem te halen, dan is er een demo verkrijgbaar in de PlayStation Store.

? Prijs: £15.95 (+/- €18,39)
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? PayPal: Ja
? Trophies: Ja

Bionic Commando

Bionic Commando is een game die waarschijnlijk erg bekend in de oren zal klinken als je bent opgegroeid met games van Capcom. Deze game was in zijn jongere jaren immens populair en daarom kon ontwikkelaar Capcom het niet laten om met een remake te komen van deze game. In de game kan je net zoals de 2D games klimmen en klauteren in een wereld. Wij hebben de game gezocht voor een redelijk prijsje.

? Prijs: €11,95
? Verzendkosten: €1,95
? Link: ZH Gaming
? PayPal: Nee
? iDEAL: Ja
? Trophies: Nee