Splinter Cell: Conviction dan toch niet naar de PlayStation 3?

Het is nog steeds erg onduidelijk of de game Splinter Cell: Conviction naar de PlayStation 3 komt. Wel hadden we een paar dagen geleden een bericht waarin de game te vinden was op een website van uitgever Ubisoft.

Op dit moment is de game alleen nog exclusief verkrijgbaar voor de Xbox 360. Volgende week zal de PC-versie van de game launchen. Ubisoft is uiteraard op de hoogte van al deze geruchten en heeft via hun twitter pagina laten weten dat de game niet naar de PlayStation 3 komt.

Rumor control: Splinter Cell Conviction is exclusive to Xbox 360. The PC version is coming out next week.

13 reacties

 1.    3775 XP
  jimke1's avatar

  moet die game toch niet hebben genoeg toppers op de ps3

 2.    542 XP
  niels's avatar

  Zo ging het ook met Episodes from liberty city.. Wel, niet, wel niet, en toen plotseling wassie d’r.. zal me niks verbazen als deze over een halfjaartje op de ps3 verschijnt..

 3.    482 XP
  Flow's avatar

  Zou jammer zijn als hij uiteindelijk toch niet naar de PS3 komt. Vond de Splinter Cell games altijd wel vermakelijk en dit nieuwe deel kon ook zeker wel me interesse trekken.

  We zullen zien wat Ubisoft uiteindelijk gaat doen. Ik blijf hopen op een PS3 release.

 4.    118 XP
  Marvin's avatar

  dat zeiden ze ook bij episodes from liberty city, ik blijf hopen xD

 5.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Dat moeten ze nu wel zeggen omdat de time exclusivity nog niet om is (anders doen ze aan contract-breuk). Ik denk ook wel dat ie ooit op PS3 komt. (ik hoop het althans) Maar idd.. net als iemand anders al zei: Episodes of LC was OOK 100% zeker te weten alleen voor 360! Nou,mooi niet dus.

 6.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Dit hoor je zo vaak. Ik denk wel dat die komt

 7.    151 XP
  Pipi's avatar

  Ja en als de game na een half jaar toch nog uitkomt op de ps3 wordt deze meteen ook uitgepoept omdat hij dan al te oud is en er al weer nieuwe vette games/exclusives voor de ps3 zijn uitgekomen.

 8.    742 XP
  Hypoman's avatar

  Niet om het één of ander, maar er is nooit een Splinter Cell NIET verschenen op een console van Sony. Dus ik maak me er geen zorgen om. Hij zal gewoon net als de andere delen 3 a 4 maanden later verschijnen. Laat MS maar betalen voor die tijdelijke exclusiviteit. Waarschijnlijk krijgt de PS3 dan ook weer wat extra’s!!!

 9.    209 XP
  chrisnl's avatar

  mhh ik hoop wel dat die als nog uitkomt splintercell is een hele mooi serie aan games;-)

 10.    36 XP
  Eswift's avatar

  De tijd zal het leren…

 11.    174 XP
  Tom's avatar

  Ubisoft blijft maar zeggen dat de game voor de 360 en pc komt, maar nooit dat ie niet naar de PS3 komt. Ze ontwijkt ons gewoon. Ik gok nog steeds op augustus/september voor deze game.

 12.    6677 XP
  Myx's avatar

  Naja, fak it, ik download het wel op de pc, wil dit spel te graag en wacht al te lang.

 13.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  iojlhkj