Ninja Theory kennen we waarschijnlijk als PS3 bezitters het best van hun game Heavenly Sword voor de PS3. Ondanks dat deze launch game gemixte reviews kreeg over de gehele wereld kon je er niet omheen dat de game een technisch stukje pracht was. De ontwikkelaar van Heavenly Sword is nu bezig met hun nieuwe game genaamd Enslaved en het zal ongetwijfeld weer een prachtige game worden.

In een interview met de gamesite nowgamer heeft chief design Tameem Antoniades van Ninja Theory gezegd dat ze niet langer bang zijn voor de PS3. Toen ze Heavenly Sword maakte voor de PS3 hadden ze onze favoriete console nog niet helemaal door. Ze hebben nu echter veel meer ervaring en zijn niet langer bang voor de PS3. Dat beloofd dus een hoop goeds voor de PS3 versie van Enslaved.

“When we went into this project instead of starting from scratch with absolutely nothing we had a much clearer idea of what we wanted to do and how we could do it. The PS3 didn’t scare us anymore because we were so used to it, so it’s been a lot smoother.”