BioShock 2 krijgt deze week nog nieuwe DLC

Een tijdje terug mochten we genieten van de eerste BioShock 2 DLC pack genaamd Sinclair Solutions. Deze pack breidde de multiplayer ervaring van de game uit. Zo kreeg je nieuwe maskers, skins en de level cap werd omhoog gegooid naar 50. Vandaag is bekend geworden dat we deze week nog aan de slag kunnen met de nieuwe DLC voor BioShock 2. Ditmaal draagt de DLC pack de naam The Rapture Metro.

Deze tweede DLC pack zal zich ook wederom op de multiplayer ervaring van BioShock 2 richten. De pack zal zes nieuwe maps, twee nieuwe maskers en een nieuwe mulitplayer modus bevatten. In deze nieuwe modus genaamd Kill ‘Em Kindly zal je tegenstanders alleen moeten uitschakelen met je melee wapen en je plasmids natuurlijk. Deze modus zal trouwens ook beschikbaar worden voor mensen die de DLC niet aanschaffen. Hoeveel deze DLC pack gaat kosten is nog niet bekend, maar reken op rond de acht tot tien euro.

3 reacties

 1.    162 XP
  ramon284's avatar

  chill dat ze weer een nieuwe DLC maken, maar ik speel de multiplayer bijna nooit. is wel vet maar meer als ik BC en MW ff zat ben

 2.    49 XP
  switched12's avatar

  Hij is volgens mij alweer uitgesteld.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  Vind de multiplayer niet zo leuk zal het drm niet kopen