De Infinity Ward / Activision soap serie blijft maar nieuwe afleveringen krijgen. Vandaag weet Kotaku ons weer wat nieuws te vertellen. Niemand minder dan de CEO en President van Activision heeft zijn ontslag ingediend. Hij werkte direct onder Robert Kotick, CEO en President van Activision Blizzard. Er zijn wel berichten dat de beste man op zijn minst nog een jaar in het bestuur blijft zitten, waar hij de rol als vice voorzitter van de raad zal vervullen.

Er zijn geen redenen gegeven voor zijn vertrek, maar we kunnen wel concluderen dat het iets met de Infinity Ward / Respawn Entertainment verhalen te maken heeft. Mike Griffith was namelijk verantwoordelijk voor het personeel en het is hem zoals we allemaal wel weten niet gelukt om belangrijke ontwikkelaars en medewerkers onder contract te houden.  Het zal ook niet veel helpen dat er inmiddels een hele grote groep mensen, onder de naam ‘The Infinity Ward Employee Group’, Activision aanklagen voor onbetaalde bonussen.

Vrijwel al deze ex-Infinity Ward medewerkers zijn inmiddels gaan werken voor de nieuwe Respawn Entertainment studio opgericht door ex-Infinity Ward bazen Jason West en Vince Zampella.