Onder de racefanaten onder ons zitten erg veel ongeduldig te wachten op Gran Turismo 5. Van de racegame van Polyphone Digital kwam vorig jaar op de E3 de eerste trailer, en sindsdien zijn er gameplay video’s en screenshots van verschenen. Het is echter nu al weer een tijdje stil rond de 5e Gran Turismo, en het is de vraag of deze game 2010 wel haalt.

Gelukkig is voor deze herfst ook een andere racegame aangekondigd die een kaskraker belooft te worden. Het is een hele tijd stil geweest rond de franchise Test Drive. Maar sinds een paar maanden wordt er steeds meer bekend gemaakt over de laatste Test Drive, Test Drive Unlimited 2.

Zo is er bekend dat het spel zich zal afspelen op zowel Ibiza als het oude Oahu uit Test Drive Unlimited 1. Tevens zal het ook mogelijk zijn je avatar te customizen. Ook zullen de grootste autofabrikanten uit de wereld beschikbaar zijn in de game, zoals Pagani en Bugatti.

Nu zijn er van de opvolger van de succesvolle Test Drive Unlimited een aantal prachtige screenshots en trailer verschenen. Je kunt de screenshots en trailer hieronder bekijken.