Eerste details Red Dead Redemption DLC bekend

Twee dagen geleden hadden we al wat screenshots van Red Dead Redemption. Vandaag is er een nieuwe DLC aangekondigd waar we de details van hebben. Het mooie van deze DLC is dat hij compleet gratis is! De DLC brengt nieuwe trophies met zich mee en bevat 6 nieuwe co-op multiplayer levels.

Van drie nieuwe speelbare co-op levels zijn de details al vrijgegeven:

“Walton’s Gold”
Walton’s bende heeft controle genomen over een mijn kamp dat vol met goud zit. Vecht je weg naar binnen en neem zo snel mogelijk zo veel goud mee als je kan, Walton’s mannen hebben er namelijk een tijdbom neergelegd.

“The River”
Ga met een vlot de rivier over, en schakel de vijanden uit die in de weg zitten. Eenmaal aan de andere kant van de rivier moet je nog een groots gevecht in de stad houden.

“Ammunition”
Het Mexicaanse leger heeft het dorpje van Tesoro Azul bezet. Ga er naar binnen met de grootse wapens die tot jouw beschikking staan en verniel hun afweer geschut.

De andere 3 co-op levels worden binnenkort onthuld. Er zijn ook screenshots vrijgegeven, die je hieronder kunt bekijken.
[nggallery id=276]

8 reacties

 1.    557 XP
  Tjoe's avatar

  Kicke spel hoop dat de postbodes niet staken de 20e of 21 e

 2.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  DLC die nu al bekend is en is gratis, dat is goede zaak 🙂 wordt een top game!

 3.    310 XP
  killbilspier's avatar

  hier kan infinity ward nog wat van leren met hun 15 euro voor 3 nieuwe mapjes en 2 oude stelletje afzetters. dit spel wordt egt te vet!! zo veel leuke spellen dat er uit gaan komen ik heb egt geld gebrek (modnation wordt trouwens ook super vet)

 4.    130 XP
  michael's avatar

  Kijk, dat zien we graag! Gratis vette DLC. Ze hadden natuurlijk ook gewoon 14 euro kunnen vragen… lol.

 5.    19 XP
  PascalvE's avatar

  Ze moeten echt gaan stoppen DLC aan te kondigen als de game nog niet uit is.

 6.    130 XP
  michael's avatar

  Nu ik er over na denk is dat eigenlijk wel raar ja, waarom aankondigen voor de release? Kunnen ze het er net zo goed meteen in gooien, lijkt me? Van de andere kant, zal wel een goede verkoop truc zijn om te kunnen zeggen “Kijk, gratis DLC!”

 7.    954 XP
  patrickg's avatar

  @PascalvE:

  ach, zolang het gratis is 😛

 8.    75 XP
  SecrecY's avatar

  @michael: Een paar maanden voor de release heeft de studio niks te doen. Allerlei procedures en andere bureaucratische zaken moeten gedaan worden. Onderhandelingen met uitgever/Sony/Xbox/etc, maar ook marketing wordt besproken.

  Het meeste wordt gedaan nadat het spel af is, in deze maanden dat ze niks te doen hebben gaan ze DLC maken, maar deze kan niet meer op de disc.

  En ach het is gratis :P, als ze het betaald maken had ik er wel een hekel aan.