Krijgt Assassin’s Creed II een GOTY Edition?

Het is al weer een tijdje geleden dat Assassin’s Creed II was uitgekomen voor de PlayStation 3. Dit deel deed het aardig goed in de verkoopcijfers al had het de concurrentie van Call of Duty: Modern Warfare 2. Dit omdat Assassin’s Creed II een paar dagen uitkwam na Call of Duty: Modern Warfare 2.

Assassin’s Creed II had twee soorten Downloadable Content gekregen. Deze waren verkrijgbaar in de PlayStation Store en voegden wat meer gameplay toe aan de verhaallijn. Nu is er op een Engelse website een Game of The Year Edition opgedoken van Assassin’s Creed II. Ook staat er een datum bij, namelijk 21 mei.

Uitgever Ubisoft heeft zelf nog niks bevestigd maar mocht dit waar zijn dan is het logisch dat deze editie de twee uitbreidingen zal bevatten. Tevens is er nog een mogelijkheid dat deze editie wat extra wapens bevat want als je de PSP-versie van Assassin’s Creed bezat kon je extra wapens unlocken. Dit door je PSP te linken aan je PS3.

4 reacties

 1.    1106 XP
  ferrariking's avatar

  Leuk dan w8 ik daar op wil die game echt nog kopen 😉

 2.    7 XP
  Smannesman's avatar

  De DLC lijkt mij logisch, maar de PSP dingen zullen ze niet toevoegen aangezien dat een extra feature is die dan overbodig wordt.
  Doet Ubisoft sowieso aan GOTY’s?
  Ik kan mij geen enkel spel herinneren dat door hun gepublished was met een GOTY.

 3.    174 XP
  Tom's avatar

  Ik zie het nut niet. Als je die DLC wilt hebben dan download je ze toch gewoon. Ze waren nou niet zo geweldig dat iedereen ze zou moeten spelen. Die GOTY komt dan zeker ook weer voor de volle prijs in de winkels te liggen… dan snap ik ook waar Ubisoft heen wil.

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  en dan meteen een leuk prijsje? 😀