Ubisoft bevestigd Assassin’s Creed: Brotherhood + Info

Vandaag heeft Ubisoft eindelijk bevestigd dat de laatste geruchten rond Assassin’s Creed: Brotherhood waar zijn. Het pre-order doosje dat jullie eerder al zagen op PS3-Sense hebben we nu voor jullie klaarstaan in stukken betere kwaliteit. Op dit pre-order doosje kun je nu ook al enige informatie vinden over de singleplayer en ook de allereerste screenshots. In deze nieuwe Assassin’s Creed titel speel je nogmaals met Ezio, die nu een legendarische Master-Assassin is en nog steeds worstelt tegen de Templars.

Verder bevestigen deze afbeeldingen ook nog dat alle geruchten over de “waarschijnlijke” multiplayer waar zijn. Verder plakt er ook een sticker op het pre-order doosje dat aangeeft dat je als je de game pre-ordered bij GameStop, je een gratis character voor in de multiplayer-modus krijgt. De websitt Kotaku denkt dat de gratis character wel eens Altaïr zou kunnen zijn. Verder heeft Ubisoft ook nog aan Kotaku laten weten dat we volgende week meer info mogen verwachten over deze topper die, als alles goed gaat, nog dit jaar in de rekken zal liggen. Wij van PS3-sense zijn ontzettend benieuwd en houden jullie natuurlijk op de hoogte.

13 reacties

 1.    954 XP
  patrickg's avatar

  Ik wist t wel 😛

 2.    3759 XP
  jimke1's avatar

  ik weet niet wat ik moet denken van die reeks
  ik heb 1 en 2 hier liggen alle twee uitgespeeld
  en de goesting om verder te spelen gaat gewoon weg
  er zit te wijnig vernieuwing in die reeks
  ik weet niet of ik de derde ga kopen

 3.    130 XP
  michael's avatar

  Nu is alleen de vraag nog, is dit officeel deel 3? Of een soort 2 en een half? =P

 4.    954 XP
  patrickg's avatar

  @michael:

  officieel 3

 5.    162 XP
  ramon284's avatar

  @jimke,

  hoe kun je nou zeggen dat er te weinig vernieuwing is in de reeks, als de reeks uit 2 spellen bestaat? en trouwens, de games verschilden heel veel van elkaar. ik weet niet of jij nog wat kan bedenken wat erin had gemoeten, maar wat je nu zegt is dus echt niet waar

 6.    130 XP
  michael's avatar

  @patrickg: Dan ben ik benieuwd hoe ze dit aan elkaar gaan breien, met betrekking tot de verhaallijn dan vooral. 😛 Wordt dus wel een must-buy voor mij. ^^

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ik hoopte eigenlijk dat je iemand anders bent in ac3, ik vond altair vetter omdat hij meer een stille gozer is. Dat komt vet over. Maja, ik hoop dat ze het grafisch echt, maar dan ook echt verbeterd hebben want dat kon echt niet in ac2.

 8.    141 XP
  jvdr4life's avatar

  @Myx: grafisch is ac2 juist fokkin mooi

 9.    118 XP
  Marvin's avatar

  word geen pre-order denk ik… eerst afwachten op de review

 10.    174 XP
  Tom's avatar

  Dat is mij eigenlijk iets te snel. En ik weet nog steeds niet wat ik moet vinden van multiplayer in AC, ik hoop dat ze er iets van kunnen maken.

 11.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  hmm, ziet er uit als een AC 2.5…er staat op de box: ”lead your own brotherhood of Assassins and conquer ROME.”

  Laat er nu in eerste instantie al verhalen de ronde hebben gedaan dat ROME oorspronkelijk in zn geheel in AC2 zou zitten.

  Die stad hebben ze er dus gewoon uitgehaald om meer te kunnen cashen.(als add-on).Net als de twee DLC’s voor AC2,die hadden er ook al vanaf het begin bij moeten zitten.

  Weet ook niet echt of AC nou zo geschikt is als Multiplayer,maar we zullen zien…

 12.    954 XP
  patrickg's avatar

  @michael:

  voor mij ook ^^

 13. crew Redacteur -    425 XP
  Ezio Auditore da Firenze's avatar

  YES! eindelijk de nieuwe Assassin’s Creed:)
  maar even serieus mensen, het is toch nog wel gewoon 3D Person of niet?
  want aangezien je een leger kan aanvoeren en zo:P