Sony’s nieuwe kart-racing game, Modnation Racers, die binnen 2 weken in de rekken zal liggen krijgt deze week al gratis downloadable content. In dit gratis DLC pakke zit een Air Raid (gevechtspiloot), waarvan je de jas en helm nog kunt gebruiken om je andere mods mee aan te kleden.

Ook bevat de DLC een Fighter Plane Kart, dit is een kart in de vorm van een gevechtsvliegtuig. Net zoals bij de Air Raid, kun je alle onderdelen van die kart gebruiken, en op een andere zelfgemaakte kart plakken. Deze zondag worden de voucher codes uitgedeeld. Hoe je eraan zal kunnen komen zal binnenkort bekend worden gemaakt op het officiële PlayStation Blog. Tevens hebben we nog wat beelden van de DLC die je hieronder kunt bekijken.

[Update]GameSpot is net begonnen met het uit delen van dit exclusieve DLC. Het enige wat je ervoor hoeft te doen is je registreren op de GameStop website, als je dat nog niet hebt gedaan. Vervolgens moet je alleen nog maar inloggen, je naam opgeven en dan ben je trotse bezitter van een voucher code voor het Air Raid DLC. Let wel op dat je deze voucher-code hoogstwaarschijnlijk alleen maar zal kunnen ingeven in de PSN US Store. Alvast veel succes.