Modnation Racers Singleplayer info + Trailer

Vandaag geeft United Front Games ons een beetje meer uitleg over de singleplayer in Modnation Racers. Jij speelt de rol van Tag, een autotuner die zich heeft ingeschreven voor het Mod Racing Championship (M.R.C.). Door de singleplayer leert Tag nieuwe Mods kennen die hem helpen om zo verder te komen in het MRC. Zo heb je Jez, die helpt je met het driften en wall riden. Je hebt ook Aloha die je alle verborgen shortcuts laat zien in de jungle, en Diablo, een bijna onverslaanbare racer op de Scorched Hills. We hebben hieronder voor jullie screenshots staan van deze personages. Op weg naar de top in het M.R.C., unlock je ook ontzettend veel nieuwe spullen zoals: stukken voor je kart, stickers, kleren en nog veel meer.

Je hebt niet alleen races in de singleplayer, er zullen soms ook opdrachten zijn zoals: je boost-meter vol te krijgen, een bepaalde score te behalen met een air-trick. Er zijn ook soms één-tegen-één races, waarbij het wapen gebruik is uitgeschakeld, en je dus de race zal moeten winnen met je race-skills. Je hebt ook races waarbij je zoveel mogelijk punten moet proberen te scoren met je air-tricks. Beter gezegd, er zullen verschrikkelijk veel verschillende spelmodi aanwezig zijn in de game. Ook zijn er op elke track Tokens verstopt, die je in de Shop Station kunt gaan omwisselen voor Blind Box Rewards. Deze Blind Box Rewards bevatten dan weer verrassende items die je gaat kunnen gebruiken in de mod-, kart- of track creator. Er zijn over het algemeen een paar honderden verschillenden items te verzamelen.

Tag

Jez

Diablo

Aloha

7 reacties

 1.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Lijkt me leuk.. maar ik ga het niet kopen omdat ik denk dat het een 2weken game is..

 2.    292 XP
  Jasper611's avatar

  @Fazzel100
  bwa nee, dat denk ik nu echt totaal niet. De beta duurde 3 a 4 weken en ik heb hem echt bijna elke dag gespeeld! En dat was dan alleen nog maar de multiplayer! Dit spel is net zoals littlebigplanet, je gaat het oneindig lang kunnen spelen als je wilt! Dus een 2 weken game… kdacht het niet :p

 3.    95 XP
  kaas's avatar

  Als die game hetzelfde raceplezier geeft als mario kart, speel ik ‘m nog jaren. Mario kart op de 64bit verveelt ook nog steeds niet.

 4.    111 XP
  koert's avatar

  Dit geeft me echt een lego racers gevoel, met diablo als rocket racer.

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  This gonna be awesome.

 6.    425 XP
  jamez's avatar

  Mario kart en Lego racers waren Epic, dus deze komt ook in mijn collectie.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Die wagens hebben ze wel grappig gedaan 😀