Infinity Ward werkt aan nieuwe Call of Duty

Infinity Ward blijft werknemers verliezen en de huidige werknemers van Infinity Ward hebben Activision aangeklaagd, maar dat weerhoud Activision er niet van om de ontwikkelaar nog een Call of Duty te laten ontwikkelen. Dit gaat volledig tegen de verwachting in van verschillende analisten, men dacht namelijk dat het voor Infinity Ward over en uit was na de tweede DLC voor Call of Duty: Modern Warfare 2.

Activision heeft onlangs bevestigd dat Infinity Ward aan het werk is aan een nieuwe Call of Duty game. Volgens Activision zullen wij meer details krijgen naar mate het jaar vordert. Helaas is er nog geen duidelijkheid over wat voor soort game het zal gaan worden, krijgen we een nieuwe Modern Warfare of zullen we het toch maar moeten doen met de oude vertrouwde tweede wereldoorlog?

13 reacties

 1.    542 XP
  niels's avatar

  die zal wel eind 2020 uitkomen.. helemaal met een minimum aantal personeel.. maar zal vast wel MW3 zijn..

 2.    162 XP
  ramon284's avatar

  dat zal dan of een hele mooie kwaliteit WW 2 worden die niemand wilt kopen omdat er al zo veel van zijn, een andere hele slechte moderne of ze gaan een vervolg maken op black ops. of ze moeten het over de toekomst maken, maar dat failt toch bij bijna alle games.

 3.    177 XP
  KB-013's avatar

  @ramon284: Huh, de ontwikkelaar van Modern Warfare 1 en 2 zal vast wel weten hoe hij een moderne shooter moet maken en daarnaast zijn de programmeurs etc. goed opgeleid anders zouden ze niet bij een topstudio aangenomen worden.

 4.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  denk dat ze wachten met een nieuwe Mw2 ๐Ÿ™‚

 5.    168 XP
  JeGrootVader's avatar

  Dit had ik niet verwacht, maar ik ben er wel blij mee

 6.    162 XP
  ramon284's avatar

  @KB-013

  topstudio niet, de laatste tijd zien veel meer mensen in dat MW 2 een best wel slecht spel is, wat alleen maar verslavend is door de unlocks en prestige. mja, iedereen zijn eigen mening.

 7.    533 XP
  fazzel100's avatar

  Ik hoop dat het wat wordt ๐Ÿ™‚

 8.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Ik hoop dat het modern woordt maar dat ze het niet zo slecht maken als mw2 want dat spele bijna alleen maar noobs

 9.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Gasten Call of Duty geen Modern Warfare.

 10.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  na dat wordt w8en

 11.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  nou ben benieuwd hoe dat dan gaat worden, lijkt me toch dat ze de komende tijd wat andere dingen aan hun hoofd hebben

 12.    165 XP
  madcat's avatar

  @ramon284: Ook al zit er waarheid in van wat je zegt, het feit dat het verslavend is een toch wel 1 van de voorwaardes van een goed spel ๐Ÿ™‚ MW2 en COD4 zijn toch de enige games die ik zo ontzettend veel speel, ik geloof dat bij COD 4 de teller stond op 13 dagen speeltijd en bij MW2 is het nu 6 dagen. Zeg nou eerlijk, welk spel geeft nu zoveel waar voor je geld? En wat is er eigenlijk dan wel slecht aan? Ok, het is geen baanbrekende verandering tov COD4 maar zeker nog wel een hele vette SP, MP en CO-OP in voornamelijk arcade stijl, niks mis mee imo ๐Ÿ™‚

 13.    35 XP
  GFK1994's avatar

  MAAK ALSJEBLIEFT EEN MW3!!!!!!!!!!!!!