Final Fantasy XIII

Final Fantasy XIII ligt weliswaar al een tijdje in de winkels. De mensen die in Japan woonden konden zelfs nog eerder aan de slag met de game. Final Fantasy XIII is net zoals alle andere delen een RPG. Voor meer over deze game kun je hier onze review lezen. Hoewel hij niet zo lang verkrijgbaar is hebben we hier Final Fantasy XIII voor een aardig mooie prijs.

? Prijs: £17.98 (+/- €21,60)
? Verzendkosten: +/- €3,50
? Link: Game.co.uk
? PayPal: Nee
? Trophies: Ja

BioShock 2

blankBioShock 2 is al een aardig tijdje verkrijgbaar. Net zoals in deel één speelt dit nieuwe deel zich af in de prachtige onderwaterstad, Rapture. In dit deel zit iets wat deel één niet had; namelijk een multiplayer. Ook heeft de game een geweldige sfeer. Wij hebben het nieuwe deel hier voor een aardig zacht prijsje.

? Prijs: £19.98 (+/- €23,60)
? Verzendkosten: +/- €3,50
? Link: Game.co.uk
? PayPal: Nee
? Trophies: Ja

EyePet (Game only)

blankEyePet is al een tijdje verkrijgbaar. Dit is een game die je samen kan spelen met vrienden of vriendinnen, of gezellig met de kids. In Eyepet kun je je eigen virtuele huisdier hebben. Je moet hem verzorgen en tevens kun je hem allerlei trucjes leren. Om Eyepet te spelen is er wel een PlayStation Eye nodig. Mocht je deze al hebben dan hebben wij de stand-alone versie van de game gevonden.

? Prijs: £9.95 (+/- €11,-)
? Verzendkosten: Geen
? Link: MyMemory
? PayPal: Ja
? Trophies: Ja

The Elder Scrolls IV: Oblivion

blank

Hoewel The Elder Scrolls IV: Oblivion al een aardig tijdje in de winkels ligt kunnen we je deze game toch nog steeds aanraden. The Elder Scrolls IV: Oblvion is een RPG van ontwikkelaar Bethesda Studios, ook bekend van Fallout 3. Fallout 3 is net zoals deze game een RPG. Het enige verschil is dat deze game in een totaal andere tijd afspeelt. Namelijk vroeg in de tijd van ridders en magiërs. In The Elder Scrolls IV: Oblivion is het de bedoeling om allerlei quests op te lossen. Wij hebben de game gevonden voor een mooie prijs.

? Prijs: €10,-
? Verzendkosten: €3,-
? Link: Topgames
? PayPal: Ja
? iDEAL: Ja
? Trophies: Nee