LittleBigPlanet 2 aangekondigd voor deze winter

Lange tijd werd er gespeculeerd over een mogelijke sequel van LittleBigPlanet. Deze Play, Create en Share game was een absolute topper, en dus is het logisch dat Media Molecule met een opvolger komt. Lange tijd was het onzeker of hij wel zou komen, maar de laatste tijd leek het toch wel zeker dat LittleBigPlanet 2 zou komen.

Nu is het dan zover: Sony heeft LittleBigPlanet 2 officieel aangekondigd voor de aankomende winter. Het zal vooral een grote verbetering zijn op het eerste deel. Je zal je Sackboy nu beter kunnen customizen, en je zal makkelijker betere levels kunnen maken. Dit was bij het origineel anders. Het was vrij lastig een goed level te kunnen maken. Daar zal dus verandering in komen bij LittleBigPlanet 2.

Je zal ook vele nieuwe features zien, onder andere een nieuwe storyline en meer accessoires voor je Sackboy. Ook zul je nieuwe typen levels kunnen maken. Je moet dan denken aan hele nieuwe soorten spellen zoals: racespellen, RPG’s en shooters. Dit klinkt natuurlijk allemaal fantastisch, maar het zullen natuurlijk kleine spelletjes blijven.

5 reacties

 1. crew Redacteur -    748 XP
  Larssonio's avatar

  LBP1 rockte al keihard, dus laat maar komen! 😀

 2.    992 XP
  rickaa12's avatar

  klinkt echt allemaal vet! ik had dit nooit verwacht!!

 3.    533 XP
  fazzel100's avatar

  LBP1 was al een groot Succes !!! NU LBP2

 4.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  oke in de winter dus. Heb je mooi wat te doen 🙂

 5.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Yeah, ik wil dit zo graag hebben.
  Check m’n levels als het spel uit is.
  PSN: dirkiepirkie