The Witcher 3: Wild Hunt werd terecht de grote winnaar van The Game Awards en menigeen was het er dan ook over eens dat CD Projekt RED met deze game een topprestatie heeft neergezet. Neemt niet weg dat er nog steeds een aantal oneffenheden zijn die door de ontwikkelaar worden aangepakt, dat is althans de bedoeling van patch 1.12 die niet meer dit kalenderjaar zal gaan verschijnen.

Dit heeft de community manager van CD Projekt RED, Marcin Momot, namelijk in reactie op een vraag van een fan via Twitter bekendgemaakt.

Deze update zal wel nog voor de volgende grote uitbreiding, Blood and Wine, arriveren. Voor iedereen die hoopt dat CD Projekt RED binnenkort alvast meer beeldmateriaal toont van deze uitbreiding had Momot slecht nieuws.

Ondanks dat het niet veel is kun je hier in ieder geval de eerste twee screenshots bekijken die er van de uitbreiding Blood and Wine zijn vrijgegeven. Volgt er meer informatie over deze uitbreiding of over de aangekondigde update 1.12, dan komen we er hier natuurlijk bij je op terug.