Nieuwe geheimzinnige Assassin’s Creed website opgedoken

Er is zonet een nieuwe mysterieuze site opgedoken rond het nieuwe hoofdstuk in de Assassin’s Creed serie: Assassin’s Creed: Brotherhood. Eerst zie je het grote lab in Abstergo en hoor je Vidic zeggen dat de Templars binnenkort terug zullen herrijzen. Op het einde van het filmpje ga je in een computer en zie je vier wapens: Prosthetic claw, Dagger, Poison filled syringe, Fan blade en de Axe. Als je op een wapen klikt krijg je Vidic weer te horen die je probeert te overtuigen om naar de kant van de Templars over te stappen. Terwijl hij dingen vertelt krijg je heel vage gameplay beelden te zien. Op het einde van het filmpje verschijnt er een icoon. Bij elk wapen krijg je zo’n icoon te zien, hou deze goed in je achterhoofd.

Als je alle wapens hebt bekeken, met de bijbehorende filmpjes en iconen moet je op de ronddraaiende vlaken klikken (na de Syringe). Nu moet je alle iconen aanklikken die je na de filmpjes hebt gezien hebt en dan “speel” je een nieuw wapen vrij. Tevens, krijg je ook een wallpaper te downloaden waarop je het lab van Abstergo te zien krijgt, deze staat hieronder in de post ook weergegeven. Iets wat ook opvalt is dat er in de linkerbovenhoek een countdown teller aan het aftellen is. Wil dit zeggen dat we binnen enkele uren wat meer te zien gaan krijgen van Assassin’s Creed: Brotherhood? PS3-Sense houdt jullie op de hoogte.

10 reacties

 1.    451 XP
  Florian's avatar

  eeuhm, wat is die site dan? :$ ^^

 2.    515 XP
  Dead-M's avatar

  Site zou wel leuk zijn ja :’)

 3.    292 XP
  Jasper611's avatar

  Mijn excuses, link toegevoegd 😉

 4.    692 XP
  pikeepikee's avatar

  coole trailer ik geloof dat je een puzzel moet ontcijferen ik snap hem niet

 5.    141 XP
  jvdr4life's avatar

  Ik kijk er naar uit 😛

 6.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  mmmmmmm….???

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ben benieuwd 😀

 8.    111 XP
  koert's avatar

  De teller is afgelopen. Wat is er gekomen? Ik snap die puzzel niet echt. Ik heb alle 5 tekens en hij zegt dat je nog 1 van facebook moet hebben, maar als je op de link klikt komt er een error van facebook dat de pagina niet bestaat.

 9.    174 XP
  Tom's avatar

  De zesde is de driehoek met het oog erin, een teken dat in eerdere AC games ook al terug kwam.

 10.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  toch leuk hoe ze die site’s tegenwoordig maken. god of war had ook al zoiets