De tweede prijsvraag in onze reeks is er eentje in samenwerking met Square Enix en Bigben Interactive. We mogen namelijk de nodige leuke goodies weggeven en dit alles hebben we in twee mooie pakketten gestopt.

Het goodiepakket bestaat uit allerlei leuke goodies en een exemplaar van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn voor de PlayStation 4. Hieronder alle details.

Goodiepakket

  • Exemplaar van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn
  • Just Cause 3 – Rico magneet
  • Just Cause 3 – VR kijker
  • Just Cause 3 – Poster
  • WRC 5 – Shirt
  • WRC 5 – spons

Daar blijft het niet bij, want we geven ook nog een PS Vita accessoire pakket weg en deze bestaat uit het volgende:

PS Vita accessoires

  • PS Vita Travel Kit
  • PS Vita Essentials Kit
  • PS Vita Screenprotector Kit

Wat moet je doen om kans te maken? Twee dingen. Allereerst dien je de onderstaande vraag te beantwoorden en tevens dien je aan te geven wat je graag wilt winnen. Wil je het goodiepakket winnen? Geef dit dan duidelijk aan. Liever het PS Vita accessoire pakket winnen? Geef ook dat duidelijk aan, ook als je interesse in beide pakketten hebt.

Vraag: Hoe heet het eilandenrijk waar Just Cause 3 zich afspeelt?

Inzenden doe je door de stappen hieronder te volgen en bij een correcte inzending maak je automatisch kans.

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Goodies & accessoires'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Square Enix & Bigben Interactive zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 6 januari 2016. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Square Enix & Bigben Interactive.