Fallout 4 is sinds de release uitermate populair en hetzelfde geldt voor de goodies. We hebben goed nieuws, want onze derde prijsvraag bestaat vooral uit een hoop Fallout 4 goodies die we in samenwerking met Bethesda in drie verschillende pakketten weggeven. Hierbij hebben we een hoofdprijs en twee gewone prijspakketten.

Fallout 4 hoofdprijs

 • Officiële Fallout 4 guide
 • 2X Fallout 4 T-shirt
 • History of Fallout boek
 • Fallout 4 buttons
 • Vaultboy Bobblehead
 • Wolfenstein T-shirt
 • The Elder Scrolls Online soundtrack
 • The Elder Scrolls Online consolesticker

De twee gewone pakketten zijn identiek aan de hoofdprijs minus de officiële Fallout 4 guide. Wat dat betreft dus een prachtig Bethesda pakket en een must have voor elke Fallout 4 fan. Als extra doen we er nog wat andere goodies bij van de andere Bethesda games.

Wat moet je hiervoor doen? We houden het weer gemakkelijk, maar leef je wel lekker creatief uit. Je dient ons namelijk te vertellen waarom jij dit pakket moet winnen! Stuur je getekende, gefilmde, geschreven en andere creaties naar ons prijsvraag adres en daarmee maak je automatisch kans op één van de drie pakketten.

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Fallout 4'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Bethesda zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 7 januari 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Bethesda.