Disney betrad enkele jaren terug het toy-to-life genre met Disney Infinity. Een reeks van games die allerlei personages uit het Disney universum met elkaar combineert tot één knotsgekke ervaring dat zijn uitbreiding naar het Marvel én Star Wars universum inmiddels ook heeft gezien.

Daarmee zijn de avonturen op zichzelf al bijzonder leuk en gevarieerd, maar dat is natuurlijk lang niet alles. Ook beschikken de games over een uitgebreide Toy Box, waarin je volledig de vrijheid krijgt om een eigen speelwereld te bouwen.

In samenwerking met Disney mogen we tweemaal een starterspakket van Disney Infinity weggeven. Het betreft hier een Disney Infinity 2.0 starterspakket voor de PlayStation 3 en een Disney Infinity 3.0 starterspakket voor de PlayStation 4.

Disney Infinity 2.0


Bevat:

 • Disney Infinity 2.0 Starterspakket (PS3)
 • Donald Duck figuur
 • Aladdin figuur

Disney Infinity 3.0


Bevat:

 • Disney Infinity 3.0 Starterspakket (PS4)
 • Yoda figuur
 • Obi-Wan figuur
 • Olaf figuur
 • Spot figuur

Twee prachtige pakketten dus en om kans te maken dien je het onderstaande te doen.

Opdracht: Vertel ons welke Disney film jij de beste vindt (met toelichting).

Je mag je hierbij zoals gewoonlijk weer volledig uitleven, waarbij originaliteit en creativiteit wordt gewaardeerd. Om je goed uit te leven in de Toy Box van de Disney Infinity games dien je immers ook creatief aangelegd te zijn.

Vergeet bij je inzending niet de onderstaande stappen te volgen en vermeld ook duidelijk welk pakket je voorkeur geniet!

Hoe kan ik meedoen?

 1. Stuur een e-mail naar [email protected].
 2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Disney Infinity'
 3. Geef duidelijk je inzending aan.
 4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Disney zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 11 januari 2016. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Disney.