De Turtle Beach Ear Force Kilo headset die we weggeven is in Call of Duty: Black Ops II uitvoering, waardoor het een mooi tintje heeft. Deze headset is prima te gebruiken op zowel de PlayStation 3 als de PlayStation 4, waardoor iedereen dus uitstekend uit de voeten kan.

Deze headset geven we eenmaal weg en om kans te maken op deze mooie headset dien je de onderstaande slagzin af te maken. De meest creatieve inzending zal beloond worden met deze mooie headset.

Slagzin: Turtle Beach headsets en mijn games zijn de perfecte combinatie, omdat…

Heb jij een creatieve ingeving? Laat het ons weten door de slagzin af te maken en de onderstaande stappen te volgen. Wie weet ontvang jij straks een gloednieuwe headset van het gerenommeerde merk Turtle Beach!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Turtle Beach'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PlaySense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PlaySense leden in de Benelux. Medewerkers van PlaySense en Turtle Beach zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 13 januari 2016. PlaySense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Turtle Beach.