Bandai Namco kondigt Sword Art Online: Hollow Realization aan voor Europa‏

Liefhebbers van JRPG’s opgelet, want middels een persbericht heeft Bandai Namco namelijk Sword Art Online: Hollow Realization aangekondigd. Deze game zal alleen verschijnen voor de PS4 en voor de PS Vita en het goede nieuws hierbij is dat deze game in 2016 ook naar Europa zal komen.

Sword Art Online: Hollow Realization is gebaseerd op de gebeurtenissen die zich voordoen in zowel de Japanse strip (Light Novel) als in de anime series. Ben je benieuwd naar waar het in deze game precies om draait? Dan doe je er goed aan om de eveneens vrijgegeven trailer hierboven even te bekijken.

Boxshot Sword Art Online: Hollow Realization

Sword Art Online: Hollow Realization

Releasedatum:
08-11-2016
Genre:
JRPG
Uitgever:
Bandai Namco
Ontwikkelaar:

4 reacties

 1. Anoniem -   
  66.220.158..xxx's avatar

  Het concept van SAO was altijd al vrij interessant bedacht, maar de uitvoering is en blijft ongelofelijk slecht. Word een no-go voor mij.

 2.    8500 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  Nog een rpg dit is voor mij een van de mooiste generaties tot nu toe. 😀

 3.    247 XP
  snufthebest's avatar

  @Flaming_Kaiser: indd! Zit wel ff te twijffelen em voor de vita op ps4 te halen, voor ps4 ziet her er wws iets beter uit, en heb nog zooo voor op dd vita atm xD of ik haal ze voor beide, goeie smoes, en miss heeft het wel crosssave 🙂

 4.    8500 XP
  Flaming_Kaiser's avatar

  @snufthebest: Ik speel liever op een groot scherm maar sommige titels zijn zo zeldzaam dan haal ik ze dubbel. God Eater wordt een dubbeldip. Eigenlijk moeten alle games standaard crosssave zijn vind ik als ze op beide platforms uitkomen dat is gewoon een goede manier op mensen over te halen.

Nieuwe update Sword Art Online: Hollow Realization brengt meer gameplay met zich mee
Review: Sword Art Online: Hollow Realization
Bekijk de Sword Art Online: Hollow Realization launch trailer hier
Bandai Namco deelt meer details in nieuwe trailer van Sword Art Online: Hollow Realization