PC Streaming Service Blinkbox heeft onlangs aangekondigd dat ze van plan zijn om een PlayStation 3 versie van hun service naar de console te brengen. Helaas, het is nog niet zeker of deze service ook naar Nederland komt aangezien hij nu alleen geplant staat voor gebruikers uit Groot-Britannië. Op Blinkbox kun je films downloaden of series waaronder Gossip Girls en Heroes.

De site van Blinkbox is speciaal ontworpen om zich precies op de schermresolutie aan te passen. Dit betekend dat een 60″ plasma tv of een 17″ CRT monitor helemaal niets uitmaakt, dit betekend dat een ultieme ervaring op je staat te wachten of je nou een groot of klein beeldscherm hebt.

Directeur Michael Comish zei in een officieel persbericht dat de PlayStation 3 het eerste apparaat zal worden van de vele die in de toekomst ondersteunt zullen gaan worden. Dit zal ervoor zorgen dat gebruikers op ieder apparaat met internet ondersteuning van de service gebruik kunnen maken. Ook de nieuwste films zullen niet ontbreken, jammer genoeg zullen de allernieuwste films pas afgespeelt kunnen worden als deze op DVD uit zijn, ook zal de verzameling van gratis series en films worden uitgebracht.