Update: Allereerste details over Assassin’s Creed: Brotherhood

Goed nieuws voor de mensen die zo snel mogelijk weer aan de slag willen gaan met Ezio Auditore Da Firenze, want Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat we deze winter aan de slag kunnen met het allernieuwste hoofdstuk uit de Assassin’s Creed serie genaamd: Assassin’s Creed: Brotherhood. Zoals al eerder bekend is gemaakt, is dat Ezio nu een Master Assassin zal zijn, en dat we in dit hoofdstuk kunnen gaan rondsnuffelen door Rome. Ezio zal nu ook een volledige ‘Brotherhood’ kunnen besturen, die dan volledig aan zijn zijde staan. Iets nieuws dat de mensen van Ubisoft in de game hebben gestoken, is dat je nu jonge assassins zal kunnen trainen, die je dan eventueel later bij opdrachten kunnen helpen.

Ook zal Leonardo Da Vinci weer aanwezig zijn in de game. En er zullen ook een paar nieuwe historische gezichten hun opmaak mogen verwachten in Assassin’s Creed: Brotherhood, zoals Niccolo Machiavelli en Caterina Sforza. Ubisoft heeft ons ook laten weten dat de singleplayer zeker 15 uur zal duren.

Voor de allereerste keer zal er ook een multiplayer modus aanwezig zijn in de game. Spelers kunnen nu de Templars trainen voor de Asssassins. Tevens kunnen speler de keuze krijgen uit heel wat unieke personages, met elk hun eigen sterktes, zwaktes, wapens en killing moves. Er zullen heel wat verschillende spelmodussen aanwezig zijn in de multiplayer en ook erg gedetailleerde multiplayer-maps.

In de nieuwe PlayStation: The Official Magazine (North America) die vanaf 1 juni te koop zal zijn, zullen we een exclusieve first-look te zien krijgen over deze nieuwe telg uit de Assassin’s Creed serie. Alvast veel plezier met deze eerste screenshots en artwork.

[Update] Ubisoft heeft net de officiële boxart van Assassin’s Creed: Brotherhood vrijgegeven.

[nggallery id=285]

7 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Dude wtf, ik wil gewoon templars killen op stealty manier. Niet kleine kindjes les gaan geven naja we gaan zien

 2.    130 XP
  michael's avatar

  “n er zullen ook een paar nieuwe historische gezichten hun opmaak mogen verwachten in Assassin’s Creed: Brotherhood, zoals Niccolo Machiavelli en Caterina Sforza.”

  Die zaten allebei al in DLC, Caterina Sforza volgens mij zelfs al in de gewone content van ACII

  Die MPmodus lijkt me niks, op dit moment, maar misschien pakt het wel goed uit. Hoop niet dat ze helemaal doorslaan met dat trainen en dat brotherhood gebeuren. Laat me lekker mensen neerhalen, als ik mensen op zou willen leiden was ik wel leraar geworden toch?

 3.    162 XP
  ramon284's avatar

  tja kweet niet wat ik hiervaan vind… geen zin dat er in een single player van 15 uur bijvoorbeeld 3 uur opgaan aan iemand anders leren een assassin te worden, en dat hij dan direct doodgaat bij de eerste missie waarbij hij je helpt. vind het vooral vet als er maar 1 assassin is, dan ben je een uniek persoon, en nu dus niet meer. en de MP, tja, die van bioshock 2 zou ook iedereen kut gaan vinden en viel uiteindelijk toch nog wel mee, word afwachten.

 4.    518 XP
  rufuzmitchell's avatar

  Hmm, ik weet het nog niet. Ik vond dat hele ‘legertje’meenemen en laten vechten in AC2 nou ook niet bepaald goed uitgewerkt…vooral in de beginmissies waarin je de kleine stadjes overneemt met Mario..Ze stonden vooral in de weg en ik kon soms niet eens goed zien wie ik nou aan het hakken was…Hopelijk wordt het niet zoiets,want dan sla ik deze wel over en w8 ik op AC3…Ben ook een beetje bang dat de game een stuk kleiner wordt, want ik denk nog steeds dat Rome eigenlijk al in AC2 had moetn zitten,maar ze het eruit hebben gehaald omdat ze dit idee kregen…ook MP voor AC2 ben ik nog niet heel erg van overtuigd…reviews afw88,dus maar.

 5.    56 XP
  wajan7's avatar

  de meeste linkse man zou ferdinand van aragorn kunnen zijn, hij is de man die de moren versloeg, en hij heeft ook veel oorlogen gevoerd, namelijk ook tegen cesare borgia, de zoon van alexander borgia die je in deel 1 bevecht. ook zal die vrouw nie caterina sforza kunnen zijn maar lucresia borgia de dochter van alexander borgia.

 6.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Lijkt me saai..

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  de foto’s zien er vet uit