Goed nieuws voor de mensen die zo snel mogelijk weer aan de slag willen gaan met Ezio Auditore Da Firenze, want Ubisoft heeft vandaag aangekondigd dat we deze winter aan de slag kunnen met het allernieuwste hoofdstuk uit de Assassin’s Creed serie genaamd: Assassin’s Creed: Brotherhood. Zoals al eerder bekend is gemaakt, is dat Ezio nu een Master Assassin zal zijn, en dat we in dit hoofdstuk kunnen gaan rondsnuffelen door Rome. Ezio zal nu ook een volledige ‘Brotherhood’ kunnen besturen, die dan volledig aan zijn zijde staan. Iets nieuws dat de mensen van Ubisoft in de game hebben gestoken, is dat je nu jonge assassins zal kunnen trainen, die je dan eventueel later bij opdrachten kunnen helpen.

Ook zal Leonardo Da Vinci weer aanwezig zijn in de game. En er zullen ook een paar nieuwe historische gezichten hun opmaak mogen verwachten in Assassin’s Creed: Brotherhood, zoals Niccolo Machiavelli en Caterina Sforza. Ubisoft heeft ons ook laten weten dat de singleplayer zeker 15 uur zal duren.

Voor de allereerste keer zal er ook een multiplayer modus aanwezig zijn in de game. Spelers kunnen nu de Templars trainen voor de Asssassins. Tevens kunnen speler de keuze krijgen uit heel wat unieke personages, met elk hun eigen sterktes, zwaktes, wapens en killing moves. Er zullen heel wat verschillende spelmodussen aanwezig zijn in de multiplayer en ook erg gedetailleerde multiplayer-maps.

In de nieuwe PlayStation: The Official Magazine (North America) die vanaf 1 juni te koop zal zijn, zullen we een exclusieve first-look te zien krijgen over deze nieuwe telg uit de Assassin’s Creed serie. Alvast veel plezier met deze eerste screenshots en artwork.

[Update] Ubisoft heeft net de officiële boxart van Assassin’s Creed: Brotherhood vrijgegeven.

[nggallery id=285]