Update: Het onderstaande bericht hebben we onlangs al gepubliceerd, waarop we de nodige mooie reacties hebben ontvangen. Met name de functie voor reviewer is nogal in trek, maar we zijn natuurlijk ook op zoek naar versterking op andere gebieden.

Bij dezen een reminder dat we nog steeds aanmeldingen zoeken, maar dan enkel voor de functie als redacteur of eindredacteur. Interesse? Lees dan zeker even verder en stuur een mailtje.

Origineel bericht: Jaar na jaar groeit PSX-Sense door en het afgelopen jaar hebben we zelfs een explosieve groei meegemaakt. Dat is natuurlijk goed nieuws, want we behoren daarmee tot één van de grotere gaming websites van de Benelux.

Het team achter PSX-Sense zorgt dagelijks met veel plezier voor nieuwe content in de vorm van nieuwsberichten, previews, artikelen en nog veel meer. Dat kost tijd en energie, iets wat we met onze huidige groei eens te meer zullen blijven doorzetten.

Wel hebben we gemerkt dat we weer wat nieuw bloed kunnen gebruiken om zo ons team verder uit te breiden, waardoor we nog meer content kunnen maken. Daarom zijn we op zoek naar nieuwe enthousiaste medewerkers die het leuk vinden om (vrijwillig) al schrijvend voor ons aan de slag te gaan.

We zoeken zowel nieuwe redacteuren als één of twee nieuwe teamleden voor de eindredactie. Vanzelfsprekend is beheersing van de Nederlandse taal een belangrijk aspect, maar ook moet je goed in teamverband kunnen werken, een voorliefde voor games hebben en natuurlijk met plezier op meerdere dagen in de week tijd kunnen vrijmaken om je bijdrage te leveren.

Profiel redacteur

Als redacteur ben je eigenlijk een all-round medewerker, wat betekent dat je zowel nieuwsberichten schrijft alsook previews, reviews, specials en artikels. Alles wat er qua schrijven op PSX-Sense verschijnt, daar kan jij een rol in spelen.

  • Ervaring is gewenst, maar geen vereiste
  • Flexibele beschikbaarheid en beschikbaar op piekmomenten (E3, Gamescom etc.)
  • Minimum 18 jaar oud
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal

Profiel eindredacteur

Om de kwaliteit van de artikelen te waarborgen, is het van belang dat alles gecontroleerd wordt op inhoudelijke correctheid, maar ook op grammatica en meer. Dit is een rol die zich wat meer op de achtergrond situeert, aangezien je tussen het schrijven en de eigenlijke publicatie vooral je werk verricht. Uiteraard kan een eindredacteur ook actief zijn als redacteur, maar dat is de secundaire focus.

  • Ervaring met eindredactiewerk
  • Zeer goed op de hoogte van alle ontwikkelingen in de industrie
  • Flexibele beschikbaarheid en beschikbaar op piekmomenten (E3, Gamescom etc.)
  • Minimum 18 jaar oud
  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal

Heb je interesse in één van de bovenstaande functies? Stuur ons dan een mailtje op [email protected] en leg hierin uit wie je bent. Stuur tevens voorbeelden mee als je daar de beschikking over hebt. Je CV meesturen mag, maar is niet verplicht. Wel helpt het ons bij de beeldvorming van wie je bent.

Wil je meer weten over de functies, hoeveel tijd het kost, wat de verwachting is, wat er tegenover staat en meer? Ook dan kan je een mailtje sturen naar [email protected]