http://www.psx-sense.nl/images/file/img_568fb50cc908d.jpg

Vandaag hebben we een nieuwe versie gelanceerd van de PSX-Sense app in de iTunes App Store. Deze versie brengt een vernieuwd design met zich mee en werkt vele malen sneller dan de vorige app. In tegenstelling tot de vorige versie, vereist versie 1.3 wel dat je minimaal iOS 8.0 hebt geïnstalleerd. Heb je dit niet? Dan kun je gewoon de oude versie gebruiken, deze zal blijven werken.

Er is wel een kanttekening aan deze app, het heeft namelijk erg lang geduurd voordat Apple de applicatie heeft goedgekeurd. In onze besloten beta hebben we echter flink wat feedback mogen ontvangen over de app, wat ervoor gezorgd heeft dat er inmiddels alweer een vernieuwde versie in de wachtrij staat die alle kritieken oplost.

De versie die je momenteel kunt downloaden is 1.3, maar we hopen volgende week versie 1.31 uit te mogen brengen. In versie 1.31 zal het mogelijk zijn om ‘pull to refresh’ weer te kunnen gebruiken, terug te kunnen swipen en is het menu voorzien van icons.

Je kunt de vernieuwde app hier downloaden voor je iPhone. Heb je een Android telefoon? Dan kun je hier de Android-versie van onze app downloaden.