http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5694e8a4bcbeb.jpg

Ubisoft’s For Honor hebben we nu al een paar keer gezien in de nodige trailers en gameplay beelden, maar al deze beelden zijn van de multiplayer geweest. Stéphane Cardin, producer bij Ubisoft Montreal, heeft in een interview aangegeven dat de game ook een volledige solo campagne zal bevatten.

Volgens hem krijgen ze tot nu toe de meeste vragen over deze campagne en is iedereen benieuwd welke kant de game opgaat. Wordt het toch voornamelijk een focus op de multiplayer, of is singleplayer minstens zo belangrijk? Dat zijn de vragen die Cardin vaak leest en hij zegt dan ook dat de singleplayer ontzettend belangrijk is voor hun en dat ze niet kunnen wachten om meer te tonen van het verhaal van For Honor.

Geen paniek dus, iets wat begrijpelijk is aangezien we alleen nog maar multiplayer beelden hebben gezien, maar ook beelden van de singleplayer komen snel onze kant op.

“One of the big questions we receive in feedback is about the solo campaign,” Cardin says in the video. “We said that we will have a solo campaign, and I can promise you that we will have a solo campaign. It’s one of the key subjects we are working on, on the floor. I can’t wait to show stuff to you guys, and we’ll do it as early as possible, like we did with the multiplayer.”