DC Universe Online ondersteunt vanaf 25 januari PS4/PC Cross-platform play

http://www.psx-sense.nl/images/file/img_5694ed842cb1b.jpg

Cross-platform play blijft toch een feature die we niet vaak zien en als het al voorkomt is het vaak PlayStation met PC. Lost Planet begon er ooit mee en ook de nieuwe Street Fighter V zal het gaan ondersteunen, maar er is ook een patch onderweg voor de MMO DC Universe Online, die de feature ook naar deze game brengt.

Vanaf 25 januari zal het namelijk mogelijk zijn om Cross-platform play te gebruiken, exclusief in de PS4 en PC-versie van de game. Bezitters van beide platformen kunnen het dan tegen elkaar opnemen in het DC universum.

Verder is er een nieuwe episode onderweg van downloadbare content, namelijk een nieuwe acht-speler operatie genaamd ‘Prison Break’ en een twee-speler operatie genaamd ‘The First Piece’. De nieuwe content is geïnspireerd op de ‘DC’s Legends of Tomorrow’ televisie serie, welke later deze maand in première gaat op CW in de VS. De content bevat ook de cast members Hawkman, Hawkgirl, Captain Cold en Heat Wave.

In ander nieuws, de game is nu ook aangekondigd voor de Xbox One, maar hier zal geen Cross-platform play mee mogelijk zijn, noch met de PS4 of PC.

Boxshot DC Universe Online

DC Universe Online

Releasedatum:
14-01-2011
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Sony Online Entertainment
Ontwikkelaar:

1 reactie

  1.    798 XP
    Justinvd's avatar

    Ik ben benieuwd naar het aantal spelers die dit überhaupt spelen. Persoonlijk heb ik het even geprobeerd, maar vond ik het veel te cheesy. Als je dan van superheroes houdt speel dan een Batman Arkham Knight als je het mij vraagt.

PS3 servers van de MMO DC Universe Online gaan binnenkort offline
Vernieuwd patch-systeem PS4 in gebruik genomen door DC Universe Online
Voormalig DC Universe Online abonnee’s krijgen gratis Legendary status in PS4 versie