Gone Home op het laatste moment uitgesteld

Gone Home is een speciale titel die op PC al heel wat hoge ogen wist te gooien. De titel ging eigenlijk rond deze tijd op de PlayStation 4 verschijnen, maar blijkt nu op het laatste moment uitgesteld te zijn door vertragingen bij het raten van de game in Europa. Ontwikkelaar Fullbright Company heeft er echter vertrouwen in dat het oponthoud niet te lang zal duren, wat hopelijk betekent dat we de game binnen onafzienbare tijd kunnen verwachten.

Gone Home plaatst spelers in de schoenen van een eenentwintig jaar jonge vrouw die op een avond terugkeert naar haar ouderlijke woning. Daar treft ze echter een verlaten huis aan. Door rond te dwalen door de haast spookachtig verlaten kamers en hints te onderzoeken, puzzel je langzaam maar zeker bij elkaar wat er precies aan de hand is, met ontroerende gevolgen. Ik kan alvast niet wachten om de game uit te proberen. Wat denken jullie ervan?

Boxshot Gone Home

Gone Home

Releasedatum:
12-01-2016
Genre:
Avontuur
Uitgever:
Fullbright
Ontwikkelaar:

3 reacties

 1.    2339 XP
  peyj's avatar

  Klinkt als een spel wat wel de moeite waard is om een keer te spelen, maar niet zozeer om deze te kopen. Hopelijk komt die in PS+.

 2.    280 XP
  DarkDevil's avatar

  Ik zat er gister echt op te wachten en vind het jammer dat hij is uitgesteld.

 3. Anoniem -   
  77.251.154..xxx's avatar

  Tuurlijk en dat moet maar gewoon kunnen lekker zooitje ongeregeld. En dan ook nog naar andere durven wijzen ja maar de rating (dus niet raten) moet nog goed gekeurd worden.

  kortom Fullbright Company had die game dan niet op het laatste moment moeten wachten.

Gone Home verschijnt na kort uitstel nu op 12 februari
Gone Home verschijnt begin januari op de PlayStation 4
Gone Home voor de console is helaas geannuleerd